PanoGraph - panoramic photographs by Tamas D.Varga A MAGYAR PANORÁMAFOTÓ és IMMERSIVE MÉDIA OLDAL

My statusWorld of PanoramicsA PanoGraph Kft. magas színvonalon
és a legújabb technológiát alkalmazva készít
nagy felbontású panorámákat, minőségi virtuális túrákat.
Oldalaink áttekintésével
Ön is megbizonyosodhat arról, hogy a panoráma formátum és az alkalmazott technológia
miképpen válhat az Ön üzlete számára is előnyössé.

GeoPAN

Pan2PDF marketing tool

Pan2PDF -e-brosúra teljes képernyős PDF-be integrált panorámák

PanoGraph Kft. a Buddhapets Design céggel közösen kifejlesztette a Pan2PDF speciális e-brosúrát, amely a népszerű pdf formátum segítségével hatékony marketing eszköz olyan vállalkozások számára, amelyek üzletüket széles körben szeretnék megismertetni.
Az eszköz különlegessége, hogy a szöveg és grafika mellett navigálható panorámák is megjeleníthetők a teljes képernyős üzemmódban megnyíló pdf dokumentumokban.
Innét letöltheti a Sándor-palota bemutató anyagunkat (17 Mb) >>


Segítség a navigáláshoz: A fenti linkre kattintva egy ablak jelenik meg, felajánlva a megnyitás és mentés lehetőségét. Kattintson az Open-re, ha látni szeretné a teljes képernyős pdf e-brosúrát a letöltődést követően, vagy a Save-re, ha későbbi megtekintésre lementené gépére.

Pan2Pdf e-broschure

A fájl teljes képernyős módban nyílik, két navigálógombbal a jobb alsó sarokban. A nyílra kattintva a következő oldalra léphetünk, míg a csillagra kattintva az alkalmazás kilép.

PAn2PDF e-broschure


A 2. oldalon található bevezető oldalról a szöveges tartalom nyitható meg, valamint a térképek segítségével eljuthatunk a különböző termekbe. A kurzor és a Page Down billentyűvel is lapozhatunk az oldalak közt. A dupla nyílra kattintva mindig a tartalom és a térkép oldalra jutunk vissza.

PAn2PDF e-broschure

Amikor az első panoráma felvételre kattint, megjelenik egy ablak, és abban engedélyezni kell a multimédiás elem lejátszását.

Pan2PDF e-broschure

Ezt követően a navigálható panoráma megnyílik teljes képernyőn.

Pan2PDF e-broschure

Az "Esc" gomb megnyomásával a teljes képernyős panoráma módból kiléphetünk, és visszalépünk a panoráma képet és szöveget tartalmazó oldalra.

Pan2PDF e-broschure

Az "Esc" gomb másodszori megnyomásával a teljes képernyős módból kiléphetünk, és megjelenik az Acrobat Reader szokásos kezelőfelülete.

Pan2PDF e-broschure

Itt tekintheti meg a www.keh.hu oldalon az online virtuális túra változatot >>Lépjen kapcsolatba velünk, ha bármi kérdése van a Pan2PDF-et illetően, vagy rendelni kíván.

Mobil: +36 209 441 207
E-mail:


D.Varga Tamás könyvei


Budapest 360 fokos panoráma album
Magyar - Angol
kiadás


Hungary 360 fokos panorámafotó album
Magyar - Angol
kiadás

Budapest 360 fokos panoráma album kínai nyelven
Kínai - Angol
kiadás

Beijing 360 panoráma fotóalbum
Kínai - Angol
kiadásMég több
panorámafotó album>>>