PanoGraph - panoramic photographs by Tamas D.Varga A MAGYAR PANORÁMAFOTÓ és IMMERSIVE MÉDIA OLDAL

My statusWorld of PanoramicsA PanoGraph Kft. magas színvonalon
és a legújabb technológiát alkalmazva készít
nagy felbontású panorámákat, minőségi virtuális túrákat.
Oldalaink áttekintésével
Ön is megbizonyosodhat arról, hogy a panoráma formátum és az alkalmazott technológia
miképpen válhat az Ön üzlete számára is előnyössé.

GeoPAN

Pan2PDF marketing toolGeoPAN - nagy kiterjedésű területek panoráma ábrázolása
 
Hazánkban a PanoGraph Kft. bír a legjelentősebb tapasztalatokkal a nagy kiterjedésű területek 360 fokos panoramikus ábrázolásában. A GeoPAN-nak nevezett panoráma felvételek fejlett eljárással készülnek, és a környezet valós és pontos ábrázolását adják. Az alábbi képre kattintva megtekintheti egy alacsony felbontású demón a koncepciót. GeoPAN
A GeoPAN panoráma felvételek kormányzati, önkormányzati hivatalok, ingatlan szakmában dolgozó szakemberek, pénzügyi intézetek, biztosító társaságok, valamint biztonságtechnikai, és örző-védő szervezetek számára biztosítanak valós térinformációt.

A GeoPAN szolgáltatások használatával ügyfeleink munkája sok szempontból gazdaságosabbá és hatékonyabbá tehető: - területi látogatások költségeinek csökkentése - növelt értékű szolgáltatások klienseik számára - a kommunikációs hibák csökkentése: mindenki azonos dologról beszél a látvány alapján.
A GeoPAN 360°-os panorámák felhasználási területe szerteágazó. Napjainkban a szélessávú internet elterjedésével a komplett és realisztikus vizuális információkra az igény egyre növekszik, és mi szolgáltatásainkkal azt a kényelmet kínáljuk, amellyel mindezekhez hozzájuthat anélkül, hogy a számítógépet el kellene hagyni.

A GeoPAN az Ön feladatainak elvégzését is nagyban megkönnyíti, amennyiben Ön az alábbi gazdasági területeken tevékenykedik:

- kormányzati, önkormányzati szektor - ingatlan szektor - ipari, építőipari beruházások - biztosítási szektor - parkolási, közlekedési vállalkozások - biztonsági és örző-védő szervezetek - munkahelyi biztonság és egészségvédelem A PanoGraph Kft. a nagy kiterjedésű területek vizuális megjelenítésének új módozatait dolgozza ki a statikus panoráma felvételek mellett, és ügyfeleink különleges igényei alapján szívesen prezentáljuk a koncepciót. Amennyiben érdeklődik megoldásaink iránt, panoramikus térábrázolásunk iránt, vagy a GeoPAN-t szeretné alkalmazni mindennapi tevékenységében, kérjük lépjen kapcsolatba velünk:


 
PanoGraph Kft.
D.Varga Tamás ügyvezető

Telefon: +36 1 214 8546
Mobil: +36 209 441 207
E-mail:


 

 

 

 D.Varga Tamás könyvei


Budapest 360 fokos panoráma album
Magyar - Angol
kiadás


Hungary 360 fokos panorámafotó album
Magyar - Angol
kiadás

Budapest 360 fokos panoráma album kínai nyelven
Kínai - Angol
kiadás

Beijing 360 panoráma fotóalbum
Kínai - Angol
kiadásMég több
panorámafotó album>>>